Zo sla je met een hamer vooral op je eigen vingers
Geplaatst op 14 oktober 2020 • Aanpassing 1 uur geleden door maurice
by Maurice de Hond

De persconferentie van dinsdag 13 oktober bevestigt de problematiek die wordt beschreven door 40 gerenommeerde professoren, waaronder topwetenschapper professor Dijkgraaf. Dit is de kern van hun open brief:

Al zeven maanden probeer ik met mijn blogs dezelfde boodschap over te brengen. Wat mij betreft zou “voor een deel te wijten aan” vervangen moeten worden door “grotendeels te wijten aan”.

De optelsom van de gevolgen

Het feit dat wetenschappelijke inzichten te laat worden geaccepteerd, heeft kolossale gevolgen. Denk aan wat er de afgelopen maanden niet is gebeurd, aan de gevolgen van wat Rutte en De Jonge dinsdagavond hebben aangekondigd en aan de gevolgen van wat er de komende maanden nog voor ons in het vat zit.

Vanaf maart zijn er nieuwe inzichten over de verspreiding van het virus, maar het RIVM en het OMT hebben daarvan op geen enkele wijze iets geleerd. Het wordt de komende tijd dweilen met de kraan open.
— Lees op www.maurice.nl/2020/10/14/zo-sla-je-met-een-hamer-op-je-eigen-vingers/

Advertisement