Nee, ik wil geen koffie met je drinken – NRC
— Lees op www.nrc.nl/nieuws/2018/05/16/nee-ik-wil-geen-koffie-met-je-drinken-a1603241

Heel herkenbaar. En ook ik voel me schuldig om dan nee te zeggen. Maar tijd is altijd beperkt, dus zomaar koffie drinken kan gewoon niet. Bijna altijd is koffiedrinken : gratis advies vragen. Mijn team en ikzelf zijn ook niet een gratis wegwijzer naar ander kennisproviders. Of ander toeleveranciers. Nee, laten we helder zijn. Wij verdienen onze kost via creativiteit, kennis, en kennissen. Wij helpen graag met realisaties van nieuw concepten en technologieën. Maar dat wel in een commerciële setting. Gratis heeft geen waarde en wordt daarmee waardeloos. En netwerken dat is natuurlijk een onderdeel van mijn werk. Maar dat gaat alleen over kennismaken.

 

Advertisement